Emisija AUTO nastala je daleke 1990. godine, kao TV izdanje (TV EDITION) veoma čitanog, popularnog i prvog privatnog časopisa u ex Jugoslaviji. Emisija je emitovana na tadašnjem Trećem kanalu TV Beograd. Urednik je bio Rade Radulović, a voditelj sada veoma poznati marketinški stručnjak Voja Žanetić, dok je rediteljsku palicu držao talentovani Darko Elaković. Emisija je u takvom obliku doživela 100 epizoda, a onda su nastale turbulencije na ovim prostorima i mnogo toga je nestajalo, ali časopis AUTO je i dalje izlazio i bio odlična osnova za ponovno tv izdanje na Trećem kanalu, a kasnije i na televiziji B92.

Poslednje dve godine, u novoj seriji emitovanja, emisija AUTO TV EDITION, emituje se na TV Studio B. Premijera je svake nedelje u 12:35 h, a repriza takođe nedeljom u 22:30 h. Tokom tri decenije postojanja, razvijali smo se u koraku sa tehnologijom i proizvodima koje nudimo, pa je tako nastala produkcija AUTO, koja se bavi pripremom, izradom i obradom video i audio materijala. Naš portfolio obogaćuje saradnja sa mnogim velikim i uglednim stranim i domaćim kompanijama. Na raspolaganju smo za sve informacije i dodatna pitanja. Do tada nas gledajte, komentarišite i pratite sve novosti iz sveta auto industrije. Srdačno, Vaš AUTO tim!

FOTO, VIDEO I AUDIO PRODUKCIJA

Preduzeće AUTOPRESS više od dve i po decenije proizvodi nedeljnu televizijsku emisiju AUTO TV EDITION, koja je rođena kao ideja i proizvod najstarijeg privatnog automobilskog časopisa na području stare Jugoslavije, časopisa AUTO, koji ove godine slavi tri decenije postojanja.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo sledeće usluge:

Foto

Fotografisanje i obrada fotografija najprofesionalnijom opremom, velika i mala rasveta za prezentacije, promocije i razna kompanijska dešavanja, najmoderniji LED video wall koji je moguće iznajmiti u razmerama od 2 do 80 kvadrata.

Video

Snimanje video materijala za kompanijske potrebe (prezentacije, promocije, proslave...), sistemsko snimanje video i audio materijala sa 4 vezane kamere u sistemu i svom pratećom opremom, usluge snimanja sa najmodernijom letelicom ( DRON ) marke DJI, u 4k formatu, obrada video materijala i prilagođavanje kompanijskim potrebama (montaža, skraćivanje, ubacivanje potpisa, voice over muškog i ženskog spikera...), grafički dizajn i obrada grafičkog materijala, priprema za štampu kao i grafička idejna rešenja, štampanje materijala na najnovijim digitalnim mašinama od kojih posedujemo: Heidelberg ofset digitalnu mašinu velikog formata najnovije generacije, kao i dve digitalne mašine manjih formata marke Xerox i Minolta. Uz štampanje, u mogućnosti smo da uradimo i sve vrste koričenja i post štamparskog posla.

Audio

Audio oprema najnovije generacije (ozvučenje, mikrofoni, miksete i ostala prateća oprema), video i audio studio od 350kvm, kompletno opremljen za studijsko snimanje emisija, reklama, spotova i ostalih promotivnih projekata, a nalazi se u širem centru Beograda. Komponovanje, aranžiranje, snimanje muzike za reklame, promotivne filmove, emisije, prezentacije i sve ono po čemu želite da budete jedinstveni. Muzički kvartet sastava dve violine, viola i violončelo sa bogatim repertoarom koji obuhvata stranu i domaću muziku, kao i najveće svetske hitove, za potrebe svih vaših proslava.

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing podrazumeva oglašavanje i promociju Vaše kompanije na svim društvenim mrežama, izradu i administraciju web sajtova, kako novih, tako i već postojećih.

PR

Pod PR aktivnostima podrazumevamo održavanje pozitivne slike Vaše kompanije u medijima, pisanje i objavljivanje tekstova o kompaniji i njenim aktivnostima, organizaciju i medijsku propraćenost Vaših događaja, organizaciju intervjua i gostovanja u medijima, prezentacije i konsultantske usluge.

USLUGE SNIMANJA 360

Jedinstvene usluge prikaza 360 stepeni, što podrazumeva jedno ili više vozila koja se rotiraju i vidljivi su iz svih uglova.

REKLAMNI MATERIJAL

Proizvodnja reklamnog materijala, silikonskih privezaka, magneta, stikera za različite namene, usb memorije u oblicima po želji, digitalne štampe nalepnica i folija, kompletnog kancelarijskog materijala. Svi pomenuti proizvodi izraduju se po želji klijenta, a priprema može biti Vaša ili naša. Minimalna količina proizvodnje je 100 komada.