Prvi pogled na redizajnirani Hyundai i30


Hyundai je objavio prve teaser fotografije modela i30 uoči njegove svetske premijere na Salonu automobila u Ženevi 2020. godine. Odlikuje ga unapređen dizajn, uključujući redizajnirane branike i nova LED prednja svetla



Na slikama ​​koje prikazuju N Line model mogu se videti neke od najznačajnijih novih dizajnerskih karakteristika. Prikazani su redizajnirani prednji branik i nova maska hladnjaka a ovi elementi su upotpunjeni novim LED svetlima i integrisanim dnevnim svetlima u obliku slova V dizajnirana kako bi se stvorio snažan prvi utisak.Druge detalje dizajna spremljene za novi i30 videćemo kada bude objavljeno više slika u narednim nedeljama. Oni uključuju novi zadnji branik, zadnja svetla i aluminijumske felne u od 16 do 18 inča. Dizajn enterijera je takođe unapređen, sa novom digitalnom instrument tablom i većim 10,25-inčnim displejem.



Sa novim i30, Hyundai će predstaviti N Line verziju i kod karavanske verzije, što znači da će sportski nivo opreme kompanije biti dostupan na svim tipovima karoserije po prvi put. Novi i30 biće otkriven na Sajmu automobila u Ženevi u martu 2020. Više detalja će biti objavljeno u bliskoj budućnosti.