Specijalni uslovi finansiranja za Hondu HR-V


U susret predstojećem, 54. Međunarodnom salonu automobila, Honda Srbija je pripremila posebne pogodnosti za kupovinu Honda HR-V modela u Elegance paketu opreme uz posebne uslove finansiranja vozila putem renta. Akcijska cena donosi popust od 2.500 evra i omogućava da odvezete HR-V za 2.260 evra.



Model HR-V 1.5 ELEGANCE ADAS NAVI, čija redovna cena sa dodatnom opremom iznosi 25.490 evra, sada je dostupan po ceni od 22.990 evra. Depozit za zakup ovog modela na 48 meseci iznosi 2.262 evra uz mesečnu rentu od 327 evra.

Ovaj model dolazi sa visoko responsivnim i efikasnim 130 KS 1.5 litarskim i-VTEC benzinskim agregatom koji je deo Honda Earth Dreams tehnologije, koja se nalazi u svim novim generacijama pogonskih agregata i prenosa poboljšava performanse i ujedno smanjuje štetan uticaj na okolinu.Poseduje parking senzore, kameru za vožnju unazad kao i grejače sedišta. Hondin Sistem za kočenje pri malim brzinama standard je za HR-V model.

Honda HR-V se savršeno uklapa u sve životne prilike pružajući najbolje od svega – stil, udobnost, sigurnost, laku upravljivost, odlične performanse i vrhunsku ekonomičnost. Premijum ambijent je postignut zahvaljujući visokokvalitetnoj mekanoj površini sedišta i suptilno naglašenom hrom brušenom završnom obradom, a sam dizajn instrument table kombinuje osećaj sofisticiranosti sa premijum detaljima i čvrstoću kvalitetnih materijala. Pored toga model je opremljen dvozonskim klima uređajem, H-CONNECT sistemom, a uključen je i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču. Ovaj model takođe poseduje i navigacioni uređaj.



Info-zabavni sistem Honda CONNECT, baziran na aplikacijama i smešten unutar vozila, funkcioniše preko ekrana od 7 inča osetljivog na dodir. On se nalazi na sredini komandne table i uz Android operativni sistem, omogućava brz i lak pristup internet servisima, a prikazuje i informacije o vozilu – kao što su merač, ušteda goriva i vreme putovanja. Kao dodatak, Honda Connect sistem se sinhronizuje sa smart telefonima i drugim multimedijalnim uređajima.

Model HR-V odlikuju elegantno oblikovane linije kupea sa čvrstim stavom robustnog SUV-a. Oblik karoserije i linije zadnjih prozora, koje se sužavaju, zajedno čine dinamičan i sportski bočni profil. Oštro isečena linija duž bočne strane daje HR-V modelu napred nagnut stav i osećaj okretnosti čak i u mirovanju. U ovom modelu Hondini dizajneri postigli su savršen spoj naglašene prostranosti sa osećajem sportskog.



Saznajte više: www.honda-srbija.rs