Sajamska akcija za Opel Astru Sedan


U susret Sajmu automobila kompanija Opel Srbija je pripremila specijalnu sajamsku akciju, uz koju kupci po ceni već od 12.699 evra mogu postati vlasnici Opel Astre Sedan. Automobil sa preko 11 miliona kupaca širom sveta predstavlja dobitnu kombinaciju stila, kvaliteta i praktičnosti u koju se kupci probnom vožnjom mogu uveriti u svim Opelovim salonima širom zemlje.



Astra Sedan je dostupna kao 1,4 turbo 140ks u modelu Enjoy sa 4 vrata i sa atraktivnom opremom koja između ostalog podrazumeva i klima uređaj, električne podizače prozora, prednja svetla za maglu, tempomat za brzinu, komande na volanu, ESP (sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti), kao i vrhunski Intellilink i multimedija sistem za zabavu i informisanje.




Prilikom kupovine u Srbiji, sve kupce očekuje probna vožnja u Opelovim salonima, a servisni interval za kupljeni automobil iznosi 30.000 km. Astra Sedan poseduje kombinaciju koja garantuje atraktivnost - oble linije, klasične proporcije i robustan stav. Njena ergonomična kabina je apsolutno orjentisana na vozača, a sjajnom ambijentu unutrašnjosti doprinose i kvalitetni materijali izuzetne izrade.