Svetska premijera Subaru Viziv adrenaline koncepta


Prvi konceptni model dizajniran po novom “BOLDER” dizajnerskom pravcu kompanije, razvijena forma “Dynamic x Solid”korporativnog identiteta - Kompanija Subaru je predstavila koncept Subaru VIZIV Adrenaline na 89. Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi.



Subaru je 2014. godine stvorio svoju poznatu filozofiju dizajna “Dinamic x Solid“, koja je izrazila osnovnu vrednost brenda „Užitak i mir uma“. U viziji  nazvanoj  “STEP”*1 koju je Subaru objavio 2018. godine pokazano je da brend razvija “Dinamic x Solid” dizajn identiteta koji odražava hrabriji izraz u novom konceptu dizajna “BOLDER”. Zahvaljujuc´i novoj „BOLDER“ filozofiji dizajna, Subaru ima za cilj da unapredi  izgled brenda, definiše karakteristike vozila Subaru, a time pruži i više užitka za sve putnike. 



“Subaru VIZIV Adrenaline Concept” je prvo konceptno vozilo dizajnirano po novoj “BOLDER” filozofiji dizajna. Oblik tela VIZIV ADRENALINE odaje dinamičan i snažan osec´aj. Odlikuje se jedinstvenim dizajnom krova koji pojačava strukturu karoserije, kao i štitnike za telo.


Kombinujući uslužni program koji podržava aktivne životne stilove sa sposobnostima za “off road” vožnju i užitak kretanja bilo kuda, VIZIV ADRENALINE koncept stimuliše um vozača, ohrabrujuc´i ga da slobodno uživa u blagodetima “majke prirode”.



Subaru će nastaviti da razvija svoju posebnost u razvoju i dizajniranju vozila koja  ostaje verna osnovnoj vrednosti brenda “Užitak i mir uma”.

*1: STEP je skraćenica od “Speed” “Trust” “Engagement” “Peace of mind and enjoyment”