Torsus Terrastorm je idealno vozilo za beg od pandemije


Leto je stiglo a pandemija je i dalje tu, pa je najbolje sa porodicom na odmor otići u prirodu daleko od drugih ljudi. Kompanija Torsus predstavila je idealno prevozno sredstvo za takav beg.



Radi se o modelu Terrastorm koji je baziran na Volkswagen Crafteru sa pogonom na svim točkovima. Sa uanpređenim vešanjem, novim Bilstein B6 amortizerima i zaključavanjem zadnjeg diferencijala Terrastorm je spreman da porodicu preveze preko svih terena. Klirens je povišen na 29 cm, a sa velikim gumama za sve terene ovaj model ima prednji pristupni ugao od 26 stepeni i odlazni od 20 stepeni. 




Ukoliko naiđete na potok ili reku, Terrastorm bez problema prolazi kroz dubinu od 70 cm. Što se putnika tiče, u zavisnosti od konfiguracije ovaj model može da preveze do 20 ljudi. Za ozbiljne off-road izazove tu su i pojasevi koji se vezuju u pet tačaka. Ipak, u zavisnosti od želje kupaca Terrastorm može imati i komforniju kabinu sa stolovima i sedištima koja se okreću. Uskoro počinje i prodaja na evropskom tržištu, i to po ceni od 57 hiljada evra.