Restilizovani Citroën C3 u Srbiji od 11.690 evra


Uvoznik Avtonova KAB predstavlja na našem tržištu osveženu verziju Citroenovog evropskog bestselera sa još tehnologije i većim mogućnostima personalizacije


Istovremeno sa ostalim evropskim zemljama, u Srbiji je premijerno predstavljen restilizovani Citroën C3. Od 2016. godine do danas, C3 je evropsko tržište osvajao svojim kvalitetom i jedinstvenim dizajnom po pristupačnoj ceni, a za 2020. godinu on doživljava vizuelno i tehnološko osveženje.

Identitet prednjeg dela je izmenjen, uz nova LED svetla, dok su bokovi dobili modernizovane Airbump® štitnike sa novim grafičkim potpisom brenda. Sa novim bojama eksterijera, mogućnost personalizacije narasla je na 97 mogućih spoljašnjeg izgleda. Takođe, osveženi C3 unutra donosi i dva nova ambijenta: Techwood i Emeraude.



Novi Citroën C3 ide u korak sa vremenima i potrebama kupaca, pa su tako predstavljeni Connect Assist aplikacija za dodatnu sigurnost i asistenciju, Connect Nav navigacioni uređaj sa ekranom od 7 inča osetljivim na dodir i Connect Play koji prenosi sadržaj smartfona na centralni ekran radi više informacija i zabave.

Prvi kupci koji se odluče za nabavku imaće mogućnost da novi C3 dobiju po posebnoj promotivnoj ceni. Pored toga, uvoznik Avtonova KAB obezbeđuje su izuzetno povoljnie uslovi sa niskim kamatnim stopama za kredit ili lizing. Poslovni korisnici u ponudi imaju novi C3 Business, takođe sa brojnim pogodnostima.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu citroen.rs ili putem Facebook i Instagram društvenih mreža. Test vožnju novog Citroëna C3 možete zakazati kod uvoznika Avtonova KAB u Radničkoj 22 ili u dilerskoj mreži u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli.