Teniska akademija Tipsarević I Peugeot objavili početak saradnje u Srbiji


Akademija teniskog asa i brend tradicionalno povezan sa svetom tenisa objavili su početak dvogodišnje trogodišnje saradnje


Uvoznik Peugeot vozila za Srbiju i Crnu Goru Euroimpex autogroup potpisao je na teniskim terenima sportskog centra Olimp sponzorski ugovor sa Teniskom akademijom Tipsarević. Tokom naredne dve godine, članovi akademije imaće obezbeđen prevoz u automobilima francuskog proizvođača.



Brend Peugeot prisutan je u svetu tenisa preko trideset godina, pa je tako francuski brend zvanični partner ATP asocijacije, turnira Roland Garros i drugih teniskih turnira širom sveta. Takođe, najbolji teniser sveta Novak Đoković promoviše brend Peugeot od 2014. godine i aktuelni je ambasador game električnih i hibridnih Peugeot automobila. Teniska akademija Tipsarević osnovana je 2013. godine i u veoma kratkom periodu se pozicionirala u sam vrh teniskih akademija, kako u regionu tako i širom teniskog sveta. Osnovana je od strane srpskog teniskog asa Janka Tipsarevića sa ciljem razvoja tenisa kroz rad sa mladim talentima iz celog sveta i njihove takmičarske afirmacije, kroz koju Janko Tipsarević prenosi svoja dragocena iskustva iz bogate teniske karijere.



“Renome i energija Janka Tipsarevića koje smo zapamtili tokom njegove sportske karijere najbolja su garancija da će sa istom strašću i entuzijazmom biti posvećen poslovnim aktivnostima, što već i dokazuje. Vrednosti koje karakterišu naš brend su emocija, posvećenost i kontinuirana želja da budemo u samom vrhu, sve ono što Janko svakodnevno prenosi na igrače u svojoj akademiji. Kao kompanija u kojoj važno mesto zauzima društveno odgovorno poslovanje, partnerstvo sa akademijom bila je za nas prilika koja se ne propušta “, istakao je Nemanja Živojinović, direktor marketinga kompanije Euroimpex autogroup. 


“Teniska akademija Tipsarević i ja lično smo ponosni na uspostavljanje ove ekskluzivne saradnje sa Peugeotom, jednom od najslavnijih, statusnih robnih marki u svetu automobilizma i istaknutom partneru profesionalnog tenisa širom sveta. Aktivno prisustvo i simbolika Peugeota u konceptu naše teniske Akademije predstavlja veliku prednost i inspiraciju za sve uključene u njen svakodnevni rad i razvoj, čije vrednosti delimo sa velikim zadovoljstvom, sa ciljem da ih kroz našu saradnju i dalje afirmišemo, na terenu i van njega, u Srbiji i šire!” izjavio je Janko Tipsarević, naš proslavljeni teniski as i osnivač Akademije.