Subaru izlaže na 54. Međunarodnom Salonu Automobila u Beogradu


Subaru za SCG vam danas, na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, po prvi put u Srbiji predstavlja model “SUBARU 360”.



Prvi “SUBARU 360” je predstavljen 1958. godine kao prvi mini automobil u Japanu. Kao pristupačan mini automobil za četiri putnika, na četiri točka, dostigao je ogromnu popularnost a njegov šarmantni dizajn je bio dodatni plus. Subaru za SCG poziva sve posetioce da učestvuju u takmičenju #SUBARU360srbija.


Pobednik će moći da uživa u vikendu provedenom u hotelu Junior na Kopaoniku na bazi polupansiona. Subaru za SCG pobedniku obezbeđuje vozilo za putovanje do Kopaonika.



Subaru za SCG takođe predstavlja i modele SUBARU XV i Forester. SUBARU XV je kompaktni SUV jedinstvenog dizajna koji kombinacijom mogućnosti koje nudi u vožnji, podržava aktivan stil života i pruža vam jedinstvenu udobnost i uživanje gde god da idete pa čak i na off-road putovanjima. Forester je vozilo koje inspiriše avanturizam i koje je od strane kupaca širom sveta proglašen kao pouzdan izbor za aktivne ljude. Razvojem tokom godina postao je veoma dobro izbalansiran, moćan i sposoban SUV koji pruža odlične performanse i komfor putničnog automobila.

Oba modela su kombinacie jedinstvene Subaru tehnologije Symmetrical AWD, Subaru Boxer motora i EyeSight Drivers Assist Technology. SUBARU XV možete kupiti po promotivnoj ceni od 22,990 Eura (redovna cena je 29,990 Eura) - broj vozila koja možete kupiti po promotivnoj ceni je ograničen.

Forester možete kupiti sa sajamskim popustom po ceni od 29,990 Eura (redovna cena je 32,990 Eura)