Partnerstvo Fudbalskog kluba TSC i ovlašćenog prodavca Isuzu vozila


Fudbalski klub TSC Bačka Topola danas je na Sajmu automobila u Beogradu zvanično preuzeo četiri pik-ap vozila Isuzu D-Max, čime je započeto partnerstvo perspektivnog fudbalskog kluba sa Kompanijom X-Tim Logistic, ovlašćenim prodavcem i serviserom Isuzu vozila.



“TSC i X-Tim Logistic potiču iz istog grada u Vojvodini, iz naše Bačke Topole, a pored te činjenice, mislim da nas je do ovog partnerstva dovela i slična ambicija, da uspešno nastupamo na teritoriji cele Srbije, TSC u fudbalskoj Superligi, a X-Tim sa Isuzu vozilima na domaćem tržištu automobila”, rekao je na zvaničnoj primopredaji vozila predsednik TSC Janoš Žemberi.

Generalni direktor TSC Sabolč Palađi istakao je da su se sa X-Timom lako dogovorili o partnerstvu, koje podrazumeva da će TSC na korišćenju u narednih godinu dana imati četiri luksuzna pik-ap vozila Isuzu D-Max.

“Ta vozila brendirana su obeležjima našeg kluba, što je i za naš ambiciozni fudbalski klub značajno, jer pokazuje koliko smo ozbiljni i koliko vredno radimo na tome da budemo u vrhu srpskog fudbala, kao što je Isuzu u vrhu automobilskih brendova”, dodao je Palađi.



Kompanija X-Tim Logostic takođe je navela da je prepoznala energiju i posvećenost Fudbalskog kluba TSC, koji je u ovom trenutku favorit za plasman u Superligu Srbije, a pri tome gradi i novi fudbalski stadion, po FIFA standardima, u Bačkoj Topoli, gde već funkcioniše i moderna Fudbalska akademija TSC.

Stručnom štabu i fudbalerima TSC isporučena su vozila Isuzu D-Max u tri različita nivoa opreme – od srednjeg Solar pa do najluksuznijeg Quasar, u novoj, atraktivnoj boji Sapphire Blue, sa oznakama TSC.

Prilikom primopredaje vozila, promovisan je i slogan ovog partnerstva – “TOP FORMA”, koji rečima oslikava kako ambicije Fudbalskog kluba TSC, tako i svestrano pik-ap vozilo, kakvo je Isuzu D-Max.